#topluluklar

Peloton İstanbul

8 Ağustos 2015

Yazar :

Peloton İstanbul

Branş: Bisiklet

Nasıl bir topluluk?

Peloton İstanbul bisiklet sporu ve kültürünün yayılmasını hedefleyen ve bu amaçla tüm sürücülere ve gruplara açık etkinlikler düzenleyen bir topluluk. Takım ruhunu ve dayanışmayı ön planda tutan topluluğun çekirdeğini takım bisiklet sporuna gönül vermiş amatör sporcular oluşturmakta. Sporda kadın-erkek eşitliği kavramı ise topluluğun en önemli değerleri arasında.

Ne zaman sürüşe çıkar?

Her Cumartesi | Takım Antremanı
Her Pazar | Açık Etkinlik

Nerede aktifler?

%90 oranında Anadolu Yakası sahil şeridinde.

Ortalama ne kadar mesafe katederler?

Her antrenmanda 60 – 100 KM arası.

Yeni başlayanlar için uygun mu?

Herkese açık etkinliklerimiz grup bütünlüğünü sağlamak adına genel olarak yumuşak/ortaseviye süratlerde gerçekleştiriliyor. Etkinliğin konseptine göre önden tempo bilgilendirmesi yapılıyor ve sürücüler buna göre katılım gösteriyor. İleri seviye sürücülere yönelik olarak ise yarış hazırlık antrenmanları planlanıyor.

Etkinlikler ücretli mi?

Etkinliklerimiz şu an için ücretsiz ancak gruplara ve şahıslara yönelik özel eğitimlerin verileceği ücretli etkinlikler planlamaktayız.

Katılım şartı var mı?

Etkinliklere katılım için yol bisikleti, kask, uygun bisiklet kıyafeti gerekmekte.

Topluluk 2020 sezonunda hangi yarışlara katılacak?

Ocak ayı sonunda Alanya federasyon açılış yarışı ile başlamak üzere federasyon takviminde açıklanacak yol yarışları, Akra, Marmaris, Marmara, Çeşme gibi gelenekselleşmiş gran fondolar ve UCI 1.2-2.2 klasmanındaki yarışlar.

Peloton İstanbul sürüşlerini haftalık olarak Facebook (Club Pelotonİst) üzerinden paylaşıyor. @peloton.istanbul ise topluluğun Instagram adresi.